Degro-Woodconstruct is opgestart in 2011. Een jong bedrijf dus, maar gebouwd op de funderingen van tientallen jaren ervaring in de sector.

Vader en zoon staan aan het roer van deze kleine, gezonde onderneming, samen met een vaste groep ervaren medewerkers die in onze ateliers de productie verzorgen van houten elementen volgens een uiterste precisie.

Degro-Woodconstruct legt zich enkel toe op verkoop en productie, dus geen plaatsing. Het klantenbestand bestaat dan ook voornamelijk uit professionelen zoals aannemers, schrijnwerkers, dakwerkers, architecten, enz. Uiteraard kan u ook als particulier bij ons terecht met uw projecten en staan we u graag bij met raad wanneer je de plaatsing zelf wil uitvoeren, zoniet bevelen we u een van onze klanten aan als ervaren uitvoerders.

Degro Woodconstruct

Laden bij Degro

Degro-Woodconstruct staat voor serviceflexibiliteit en kwaliteit.

Wij maken er een erezaak van om enkel producten af te leveren met een toegevoegde waarde die voor een grote tevredenheid zorgen bij onze klanten. Elke dag opnieuw zetten we ons samen met onze medewerkers in voor deze garantie, zodat we kunnen voldoen aan de grootste troef: lange termijnvisie, voor u en ons!

Projecten

Beelden zeggen meer dan woorden. Klik daarom hieronder om door een selectie van onze producten en realisaties te bladeren.

Bekijk onze projecten